Elmadağ'da Tanışma ve Kaynaşma Pikniği”

Ankara Üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksek Okulu yönetimine ve öğrencilerine, yeni eğitim öğretim yılında başarı dilemek ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile tanışmak amacıyla, Elmadağ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen tanışma ve kaynaşma pi

Belediye Haberleri 20.09.2013 16:59:52 0
Elmadağ

Ankara Üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksek Okulu yönetimine ve öğrencilerine, yeni eğitim öğretim yılında başarı dilemek ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile tanışmak amacıyla, Elmadağ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen tanışma ve kaynaşma pikniğinin üçüncüsü organize edildi.

Elmadağ Çamlık Piknik ve Mesire alanında, Belediye tarafından organize edilen pikniğe; İlçe Kaymakamı Resul Kır, İlçe Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Garnizon komutanı Ahmet Keleşoğlu, Elmadağ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ayhan Şerbetçi, İlçe Daire Amirleri, Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Elmadağ Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şerbetçi öğrencilere hitaben “Eğitim gördüğünüz süre boyunca Okulumuzdaki hocalarımız kadar, Kaymakamlığımız, Belediyemiz, emniyet ve jandarma dâhil tüm idari amirlerimiz sizden yardımlarını esirgemeyeceklerdir. Bu piknikte, bunun en güzel göstergesidir ” dedi. Okul Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şerbetçi, Belediye Başkanı Gazi Şahin’e eğitim adına yapmış olduğu desteklerinden, okulların ihtiyaç ve taleplerine karşı göstermiş olduğu ilgi, alaka ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yeni Eğitim Öğretim Eğitim yılının hayırlı olmasını dileyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, pikniğin kaynaşma ortamını sağlamak amacı ile organize ettiklerini belirterek; “ İlçemize yeni gelen siz sevgili öğrencilerimize bu piknik vesilesi ile hem hoş geldiniz demek hem ise tanışarak kaynaşma ortamını sağlamak istedik” dedi. İlçe hakkında da bilgiler veren Başkan Şahin; “Havasıyla, İnsanıyla ve çok saygı değer yöneticilerinin olduğu, şirin bir İlçe olan Elmadağ’ımıza Hepiniz hoş geldiniz, yeni eğitim öğretim yılınızın, başarılara ve hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.

Öğrenciler Doyasıya Eğlendiler.

Piknik de döner ve ayran ikram edilirken, Elmadağ Belediyesi Kent orkestrası ve Türk Halk Müziği korosu tarafından verilen konser ile öğrenciler doyasıya eğlendiler. Öğrenciler de piknik organizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’e teşekkür ettiler.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


35.9° / 21.3°
  • BIST 100

    10400,5%-0,77
  • DOLAR

    32,19% -0,12
  • EURO

    34,92% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2402,64% -0,38
  • Ç. ALTIN

    3869,27% 0,00